[O1] Pytanie dotyczące poduszek silnika.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • prodmg
    Classic
    • 2016
    • 15

Witam ,
    Sprzedam swoje urządzenie GPS firmy Garmin model 60CSx

Sprzęt jeż używany i nosi ślady normalnego używania.

Jest 100% sprawny, nie gubi satelity, bardzo szybko pokazuje lokalizację.

Idealny GPS na quada, rower, motocykl czy do pieszych wędrówek.
    Na karcie pamięci znajdują się dwie mapy TOPO - TOPO Pomorze (zachodniopomorskie, pomorskie, część kujawsko-pomorskiego , warmińsko-mazurskie, podlaskie) oraz mapa PL TOPO 2011

W zestawie brak jest baterii (działa na paluszkach AA bądź akumulatorach AA)

Sprzedaję urządzenie widoczne na zdjęciach - GPS, uchwyt oryginalny Garmin, ładowarkę samochodową Garmin oraz kartę pamięci MicroSD.

Cena 450 zł (koszt wysyłki kurierem pokrywam ja)

Sprzedaję ponieważ od kilku miesięcy używam innego trochę nowszego GPS marki Garmin a ten leży w szufladzie a przecież komuś może się przydać.

• prodmg
    Drive
    • 2013
    • 59

Witam. Mam pytanie odnośnie poduszek silnika - prawej i lewej. Czy poduszki silnika z wersji silnikowej 1.6 75 km (bodajże AEH) są takie same jak dla wersji 1.6 SR i czy będą one pasować. Mam do wymiany a znalazłem na internecie niezłe tylko że różnie ludzie mówią :P Z góry dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam! Auto oczywiście OCTAVIA I 98 rok produkcji 1.6 SR AKL.

[ Dodano: Sro 18 Gru, 13 17:55 ]
    podbijam pytanko zależy mi na czasie a może akurat ktoś się na tym zna i orientuje

Komentarz

• grzesiu2400
      Ambiente
      • 2009
      • 193
      • Octavia I (1U2)
      • AKL 1.6 MPI 101 KM

Witam jeżeli masz na myśli podzuszkę silnika od 1.6 AEE a nie AEH to strona lewa będzie pasowała ponieważ ma ona zastosowanie w silnikach AEE,AEH i AKL. Co do strony prawej to pasować nie będzie bo pasuje tylko od AEH do twojego auta. (nr. wg Etki 1J0199262BE)

Komentarz

Pracuję...